söndag 16 januari 2011

Snart middag igen

Väntar på att sonen ska komma hem efter att ha varit hos en kompis halva dagen. Då ska vi äta älgstek och hasselbackspotatis. Med hemgjord vinbärsgelé. Jag är hungrig....Dagen har som vanligt ägnats åt TV, läsande och sen har jag startat en och annan tvätt. Mitt gips har ramlat ner igen ( redan i torsdags), skaver och är till allmänt besvär. Få se om jag ska föröka härda ut en vecka till, då jag har bokat återbesök, eller om jag ska ringa om ny tid imorgon.

Snöigt

Här växlar vädret friskt, igår var det under -30 och idag bara några minusgrader och snöoväder. Jag tycker att det räcker nu.  Fast det är tur att jag har en snäll granne som hjälper mig att skotta!! Sen skottar ju sonen en hel del förstås. Okej, jag antar att backen i Solberg behöver snö så det kan få snöa lokalt över den.
Natten var rätt bra men 7.20 ringde telefonen,  ingen var där. Allt som hördes var en TV som gick. Förmodligen någon som kommit åt telefonens senaste nummerfunktion. Men det var inte enbart negativt att vakna tidigt, jag kunde ligga kvar i sängen och läsa och njuta av att inte behöva kliva upp!