tisdag 18 januari 2011

Första turen

Nu har jag kommit in igen efter en första tur med rullstolen. Det var mamma som skjutsade, ganska trögt det är inte så välplogat. Men oj så härligt med frisk luft. Vi gick bort till skolan, där jag fick en pratstund med många arbetskamrater, kollade en faktura så att den hamnat rätt och drack en kaffekopp. Härligt. Imorgon är planen att jag ska åka upp till min huvudsakliga arbetsplats och hälsa på. Det ser jag fram emot. Jag längtar verkligen efter att få komma tillbaka till jobbet igen....

Tålamod

Oj vad jag övar mig på tålamod....funderar på hur man övar bäst. Genom att sitta och ha tråkigt eller? Man kan tycka att jag som älskar att läsa borde kunna läsa hela dagarna men av nån anledning är jag för rastlös för det. Jag tar en tur ner i källaren för att vika lite tvätt, efter en kort stund är jag genomsvettig av ansträngningen. Det är ett tillfälle att öva tålamodet, inse att jag inte orkar allt på en gång. Nyss hade jag hjälp här som skottade min altan, det är också att öva tålamodet att inte kunna göra allt jag är van vid. Tänker ändå : - himmel vilken tur att jag har ett tålamod att öva!

Nattsömn

Äntligen en natt utan skavande gips runt fotleden....hurra!! Jag sov gott, drömde att jag var vid en varm sandstrand, där jag satt på en trappa. Tittade ner på mitt knä och såg att jag hade böjt det, tänkte: oj,  jag får ju inte böja mitt knä bäst att räta ut det. Då vaknade jag. Det var fortfarande gipsat...Annars är det lite slitit på mornarna hos oss efter jul för sonen trivs inte lika bra i skolan längre. Tungt, inte blir det lättare av att jag är hemma på morgonen. Men jag hoppas det vänder snart.