fredag 28 januari 2011

Pub

Ikväll har jag kommit ut i verkligheten igen. Med kära mor och en arbetskamrat har jag rullats till Gästis för att få äta grekisk buffé. Gott och mycket trevligt! Fast nu måste jag erkänna att jag är rätt trött. Efter hjälp att dra av strumpan på vänster fot ska jag nu göra mig klar för sängen. Sov gott!

Hantverkshjälp

Efter att ha väntat lääääääääänge på elektriker ringde jag en annan. Nu har han varit här och fixat min fläktbelysning som varit trasig i två år. Han har fixat ett elluttag till bredbandsdosan i källaren som jag väntat på i nio år! Så nu fick jag en skarvsladd över...nån som vill låna? Som bonus bytte han glimtändare i matkällaren så jag slipper vänta en evighet på att lysrören tänds!  Nästa gång jag behöver hjälp med det elektriska vet jag vem jag ska ringa till.

Varde ljus

Har elektrikerbesök som fixar min fläktbelysning som inte fungerar. Ser fram emot att få se maten jag lagar igen! Förmiddagen ägnades åt underbart småprat med en fd Solbergskollega. Vi konstaterade att det är alldeles för sällan vi ses och surrar. Tankarna finns nog där men tiden...man prioriterar helt enkelt annorlunda.

Virus

Sitter och funderar över hur olika människor kan vara. Att vissa skapar virus som ska sabotera för människor runt om i världen, bara för att de kan. Vad har de för liv? Det är så svårt att förstå. Just nu cirkulerar ett virus på fb över hela världen som öppnar chatten och uppmanar till att öppna en länk för att titta på bilder. Det luriga är att det ser ut som om det är en vän som skickat det. Varning för att klicka på länken cirkulerar runt men tyvärr hjälper inte det. Utan klick fortplantar sig detta virus ändå. Det gör mig så oerhört irriterad....ge dessa stackars människor riktiga leksaker istället så de får nåt vettigt att göra i stället för att förstöra för andra.

God morgon

En ny dag igen, inga mardrömmar inatt, nu ska jag tvätta håret och sen blir det kaffe och morgontidning. Längre fram på förmiddan  kommer en fd arbetskompis och hälsar på. Det ska bli jättekul att träffa henne.