tisdag 15 februari 2011

Tomt

Då är alla legokartonger tomma. Allt lego är färdigbyggt, om man inte räknar de miljoner modeller som ligger trasiga i lådor och väntar på mamma rescue....Men det blir nån annan gång, då det krävs lååång tid för att få ihop dem. Där ligger inte bitarna precis packade i påsar märkta 1,2 o.s.v . Idag blev det ostburgare och stripes till middag, inte det nyttigaste kanske men gott!

Snart pigg

Det är så härligt att se sonens energi idag. Hans sjuka vände rejält och hostan är inte så allvarlig längre. Det märks att han har rätt inställning på astmamedicinen. Även om det är jobbigt medan det pågår går det ju över snabbare med rätt dos och rätt sorts medicin.  Just nu tar vi oss en paus i legobyggandet, han är på sitt rum och funderar var han ska få plats med allt. Nyss fick jag frågan om vi har några fler svarta hyllor, var han nu skulle placera den!

Lego..lego...lego

Oj, vad vi bygger lego! Vi bygger igenom alla kartonger som väntat. Echo Base är klar och vi har börjat på Endorbasen. Men just nu har vi lunchpaus, det behövs om alla bitar ska hamna rätt. Däremellan tränas lite engelska glosor, men det går ju alldeles utmärkt under byggandet.

Sådär ja

Nu är frukosten uppäten, disken diskad, tvätten undanplockad, sudden i duschen. Bara läxa kvar och sen ska vi nog bygga lego igen. Endorbasen står på tur!

Det närmar sig

Nu är det ungefär ett dygn kvar till dess att jag blir av med gipset!  Åh, vad jag längtar. Om det skulle hända nåt nu så jag är tvungen att ha gipset längre vet jag inte vad jag tar mig till. Jag är så less, ändå kan jag inte klaga alltför mycket på gipset. Det känns fortfarande rätt okej. Men nu börjar det halka ner runt fotleden så det skaver. Det enda jag gruvar mig lite för i morgon är att stygnen har växt fast så det kommer att göra ont när de ska bort. Det är ju rätt många..........Men det kan det vara värt när jag har haft ett gips med hyfsad passform i hela fyra veckor.