lördag 26 februari 2011

God bjudmiddag

Ikväll blev vi bjudna på god middag av kära mor. Hon hade stekt kotletter och gjort smördegsknyten med potatis och ost i. Dessutom god kantarellsås. Mumsigt värre och lyxigt att slippa laga maten själv. Ryggen känns bättre idag, men knäet är svullet och ont i stället. Har fortfarande inte hittat någon bok att läsa men däremot hittade jag en korsordstidning sen i julas...Så där har jag lite att göra i alla fall.

Skidor

Oj vad jag åker skidor, dessemellan blir det lite böjträning. Sitter och funderar vad jag ska göra till lunch, det är kompisar i huset så det måste ju vara nåt som räcker till fler. Själv skulle jag vilja ha en Ceasarsallad med sotad kyckling....men har inga sardeller hemma, så det lär väl bli nåt enklare som även grabbar äter...

Sportdag

Idag kommer jag att sporta en stor del av dagen. Vilken tur att det är VM! Ryggen värker aningen mindre idag, hoppas den trenden håller i sig. Jag har fått mitt morgonkaffe och sonen hämtade tidningen, så nu är de lokala nyheterna uppdaterade. Världsnyheterna hämtar jag in via datorn. Just nu känner jag mig nästan tacksam inför all snö och kyla med tanke på allt hemskt som pågår ute i världen.