fredag 4 mars 2011

Nu är det lov!

En genomsvettig nöjd pojke kom in efter skidutflykten. Packade ur ryggsäcken, en tur in i duschen, på med torra sköna kläder. En djup suck: Åh, vad skönt nu är det lov! Sedan konstaterade han att jag hade handlat mycket igen......det ligger både vanliga basvaror men en hel del som ska användas till hans fest på köksbänken och väntar på att packas undan.

Aktiva timmar

Idag har jag varit rätt så aktiv så här långt. Jag började med att ta mig till växthuset för att få upp den dörren, sen en tur till garaget för försöka få upp dörren en bit till så att jag kommer åt blomkrukorna nu när det ska sås frön snart.  Efter det handlade jag på Coop, sen blev det en tur till sjukgymnasten. Han mätte böjningen igen. Nu var det 45 grader. Som kuriosa kan nämnas att den 9 februari ifjol hade jag 50 grader. Då hade det gått drygt två månader sedan gipset togs bort.  Nu har det gått 2,5 vecka.....Så trots bakslag och sega dagar går det framåt och rätt snabbt dessutom. Efter sjukgymnastbesöket handlade jag på Ica också, så nu sitter jag i soffan och ser skidstafett med kyla på knäet, vila är vad som behövs nu!

Tjoho

Nu är det snart sportlov, det gick riktigt bra att ta sig till skolan för sonen idag. De ska på skidutflykt efter lunch, fast det är synd att de inte får vara ute längre än några timmar bara. Blåsvädret gör det ju inte till det bästa vädret men trots allt så skiner solen och snön packas ihop av vinden. Och det tycker jag är bra....Bort med snön NU! Idag ska jag till sjukgymnast och sen ska det handlas inför helgens födelsedagsfest och måndagens fortsatta firande. Jag ska också köpa såjord för nu är det dags, chili och tomat ska pluttas ner i jord för att gro. Skulle tro att nåt mer ska ner också, till exempel murbinka men jag kommer inte riktigt ihåg vilka fröer jag köpte...