lördag 12 mars 2011

En tur runt kvarteret

Nu har jag och sonen tagit en promenad runt kvarteret. Vilket härligt väder det är, alldeles underbart. Vår, vår, vårkänslor på väg. När vi kom hem sopade vi snön av bilen och jag provsatt i förarsätet....har lite abstinens kan jag säga....än är det ett tag innan jag kan böja så pass att jag kan sitta där och orka trycka ner kopplingen ordentligt. Men den dagen kommer också närmare. Nu är det skidor igen och till det en kopp kaffe!

Hinder

Det har varit hinder i vägen varenda gång jag har försökt ta mig ut idag. Så många sportsändningar att följa. Däremellan frukost, lunch, tvätt, otäcka rapporter från Japan, mer tvätt och just nu skidskytte. Men jag hoppas att vädret håller i sig ett tag till för efter damernas skytte ska jag gå ut vare sig solen skiner eller inte. Har inte så jättont i knäet än, tack och lov!

Strålande

Oj vilket strålande solsken den här morgonen bjuder på. Vilken toppendag för alla uteaktiviteter. Den här sportlovsveckan har trots en del snö haft toppenväder! Idag ser det tyvärr ut att stråla på fler håll, oroande att två kärnkraftverk i Japan riskerar härdsmälta. De evakuerar människor från ett än större säkerhetsområde och strålningen utanför är flera gånger högre än i vanliga fall. Inne i ett av kontrollrummen är den just nu 1000 gånger högre än normalt och det lär stiga. Usch, otäckt. Hoppas de finner en lösning. Här hemma kan jag rapportera att mitt knä skötte sig fint hela gårdagen, hoppas det fortsätter så idag.