söndag 15 maj 2011

Maten slank ner, läxan blev gjord och vips var pojken ute ur huset....Själv har jag tagit reda på lite tvätt, tränat min rygg, betalat räkningar men nu ska jag bara vila. Min rygg mår bättre idag men det borde vara förbjudet och omöjligt att nysa eller hosta när det värker i ryggen. För står eller sitter man det minsta snett så hugger det till rejält....Knäet däremot klagar inte det får ju rätt mycket vila nu, tack vare min rygg.

Som skola nästan

Idag har det varit en riktig arbetsdag och då tänker jag inte på tvätten. Först har jag jobbat ungefär tre timmar med att förbereda inför några utvecklingssamtal sen har jag hjälpt sonen med hans läxor. Nu har vi tagit en paus, den behövde vi båda. Jag ska börja förbereda middagen. Vi ska få chili con carne så efter att magen fått sitt fortsätter vi. Konstaterar dock att mitt tålamod inte är lika stort här hemma när jag ska hjälpa till med skolarbete som det är när jag arbetar. Fast det är väl kanske tur, det visar att jag kan skilja på mina båda roller, mammarollen och skolrollen!

Hallbärskräm

Huvudvärken släppte och jag har suttit framför datorn och jobbat två timmar. Sen blev det lunchpaus. Det  blev kräm, hallon och blåbär. Eller hallbärskräm som vi döpte den till. Den smakade gott så nu kan jag fortsätta med skoljobbet några timmar till.

Gråmulet

Vaknade med sprängande huvudvärk och det var inte ens party igår. Tittade ut och såg grått, grått, grått på himlen. Har tryckt i mig lite huvudvärkspiller, ätit en banan, druckit lite kaffe och känner hur det långsamt, långsamt blir lite bättre. I källaren snurrar tvätten, jag har date med datorn idag, jag och Unikum ska vara tillsammans och förbereda oss inför samtal nästa vecka. Men det får nog bli en stunds vila till så att huvudvärken släpper riktigt först.