onsdag 8 juni 2011

105

Igår när jag var hos sjukgymnasten mätte vi min knäböjning igen. Det var ju ett tag sen med tanke på att ryggen trasslat i en och en halv månad. Under den månaden har jag inte tränat knäet alls trots det hade det blivit drygt 10 grader mer än sist. Nu kan jag böja 105 grader! Dessutom verkar det som om ryggövningarna fungerar, min rygg är bättre...peppar, peppar....Hoppas verkligen att det håller i sig den här gången!!!

Åh sommar

Åh, härliga sommar, vad jag tycker om den. Varmt och skönt ute, barnen badar i ån fast det är halvkallt fortfarande. Ikväll tog jag ut innanfönstret i sovrummet, det innebär att sommaren är här på riktigt. Fast jag fuskar och tar inte ut dem i alla rum. Men att ha ett fönster i sovrummet som inte går att öppna när det är varmt blir outhärdligt. Jordgubbar till kvällsfika fulländade kvällen.

Näst sista skoldagen

Vilket underbart sommarväder det är!! Idag har vi läst händelseböcker, fortsatt göra klart lösa blad, haft melodifestival.  Många härliga bidrag! Eleverna är så duktiga, tur har vi som får se det igen på avslutningen i morgon kväll. Efter lunch var det så dags för årets brännbollsturnering. Varmt och svettigt, många skrik och glada skratt blev det när brandslangen kom ute efteråt. Blöta skrattande barn, in i en varm dusch och sen på med torra kläder. Dagen avslutades med att eleverna började skriva ett brev hem om vad de gjort och lärt sig den här terminen. Här hemma blev jag bjuden på middag, nu ska snart sonen och kompisarna gå ner till ån för ett kallt dopp.....