fredag 17 juni 2011

Nån slags paltkoma

Halvligger i en fåtölj på altanen efter att ha ätit en god grillad middag. Fågelkvitter i öronen, solljuset i ögonen, vinglaset i handen på väg till munnen. Kan det bli bättre?  Sakta, sakta sjunker det in att nu är det semester! Så alldeles underbart ljuvligt. På söndag måste vi ställa väckare dock, sonen ska till Övik på breakdance och cirkusskola. Han ska bo hos sin kompis i Gullänget, det blir bra för mig som slipper ställa väckare fler dagar för att skjutsa honom....Men det blir ett senare bekymmer, ikväll njuter jag, njuter, njuter, njuter.......

Snart....

Nu tar jag snart sommarlov, har nyss kommit hem från jobbet där vi städar, plockar och funderar. Idag har jag målat träd och gräs....Många idéer har börjat gro inför hösten men jag tror att de mår bra av att få mogna till sig ännu ett tag. Jag har städat undan mycket papper som samlats på hög, men alla pärmar som jag hade som målsättning att gå igenom....de är kvar....jag tittade på dem och tänkte...näääää! Gick där i det tomma klassrummet och kände att det saknades något, sen kom jag på vad det var, eleverna!! Det blir en märklig känsla när man går där och jobbar utan alla barn. Som tur var fick vi äta med förskolan idag så lite barnkontakt fick jag allt. Det jobb jag har kvar att göra nu fixar jag vid datorn här hemma någon regnig dag nu eller i augusti.
Här hemma har jag annars gått omkring hela veckan och känt att jag har glömt nåt, nu har jag kommit på vad det är, klippa gräset...men det behöver jag ju inte!!! Tjoho!!! Däremot har jag tvätt att ta reda på och mat att handla. Jag tror aldrig att vårt kylskåp varit så tomt! Så nu, nu tar jag det - SOMMARLOVET!!!