torsdag 7 juli 2011

Laxmiddag

Ikväll blev det smarriga grillade laxpaket med citronsmör till middag. Kroppen krävde lite fisk, mer än en vecka utan att vi ätit nåt med fenor.  I paketen var det förutom lax även örter, proscuitto och parmesan. Till det serverades grillad sparris, minimajs och halloumi samt kokt färskpotatis. Mycket smarrigt vill jag lova.

Nytränad

Nu är jag nytränad och nyhandlad....Har kompletterat kylen med lite smått och gott, glass till exempel. Jag hade tänkt köpa av hemglassbilen igår men den stannar inte utanför oss längre, trots att jag vinkade och visade att jag ville köpa. Så de får ha sin glass kvar, jag handlade på en affär nära mig i stället!! Träningen gick bra men det märks att jag inte har tränat på två veckor. Så nu blir det "hårdträning" ett tag framöver....Här ska byggas lårmuskel, nu när ryggen är stabil igen kan jag fokusera lite mer på knäet igen.
Lite synd tycker jag om mig, det gör ont där den dumma humlen rev mig.....

Tvätt och ogräs

Konstaterar att det inte bara är blommorna och grönsakerna som växt medan vi varit borta. Även ogräset har frodats under odlingsväven. Nu har jag dragit bort det, satt nya rädisor, de andra hade förvuxit sig och smakade mest träigt! Dessutom har jag tryckt ner lite mer ruccolafrön, den sallad som kommit upp lär snart vara uppäten. Ikväll blir det till att vattna, det är kruttorrt i backen. Konstaterar också att humleplantor river illa i skinnet om man kommer för nära....aaaaj! Väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan hänga den, sen tar jag mig en promenad till mor och dricker eftermiddagskaffe!

Sommar, sommar, sommar

En härlig sommarmorgon att vakna till. Lugnt och stilla med tidning och kaffemugg på bron i solen. Första tvätten har precis snurrat klart i källaren och väntar på att hängas. Njuter av att vara hemma men längtar ändå efter nya upptäckter på andra platser....