tisdag 12 juli 2011

Resor och åter resor

Sitter vid datorn och letar resor till Vietnam, jag har hittat en intressant resa där man reser från söder till norr under två veckor, sedan avslutas resan med en vecka i Thailand. Dessutom till ett överkomligt pris....fortfarande dyrt men det mesta ingår i priset. Så nu snurrar det i huvudet. Eftersom Vietnam är så kontrastrikt så vill vi gärna se landets olika delar. Vid mitt förra besök hann jag se ett mögligt hotellrum samt lite av stadslivet i Hanoi på de enstaka cykloturer jag gjorde. Så jag har lite att ta igen och sonen kommer ju inte ihåg någonting från sitt hemland, mer än det jag har berättat. Han var ju en liten plutt när vi åkte därifrån. Att avsluta med en veckas sol och bad i Thailand känns helt rätt med tanke på att de två första veckorna kommer att innehålla mycket aktiviteter. Så nu är frågan: att boka eller inte boka.....? Det fanns inte så många platser kvar på flygplan eller hotell i Thailand för den delen så jag får nog inte vänta för många dagar.

Regn

Det är grått och ruskigt utomhus. Det skulle vara ett ypperligt tillfälle för att städa, eller ta reda på tvätt eller göra något annat nyttigt. Men det känns liksom i hela kroppen att den tycker att alternativet läsa en bok i soffan är så mycket bättre....så det blir det!

Till stan och sen hem igen

En tur till Övik och lämnade sonen hos hans kompis och sen hem igen. När jag åkte hemifrån sken solen, när jag kom tillbaka var det regn och åska. Lite fikasällskap en stund när jag kom hem, trevligt! Men det finns fortfarande cheesecake kvar om någon är sugen!

Tisdag morgon

Sitter med morgonkaffe, tidning och väntar på att sonen ska komma hem. Hux flux bestämde han sig för att sova hos en kompis igår. När han kommer hem ska han packa och sen ha skjuts till en annan kompis i Övik där han ska vara till i morgon. Ett himla flackande och ändå antar jag att det bara börjat....Sitter och funderar över vad jag ska få till frukost idag....yoghurt med nektarin tror jag att det blir...nu!