torsdag 21 juli 2011

Klart

Nu har jag fått hjälp att rensa upp i ogräset bakom växthuset. I morgon får jag åka och köpa gräsfrö och så ut. Det känns så skönt att det har blivit gjort, jag har mått så dåligt över hur det sett ut där. Sen följde jag med Sudden när han tog en joggingrunda, jag gick och han sprang. Vände ibland och sprang tillbaka till mig och så höll det på. Nu sitter vi nyduschade och tar det lugnt. Om en stund blir det lite kvällsfika.

Hemma

Efter en tur till stan är jag hemma igen. Färgen är införskaffad så nu gäller det bara att målarlusten kommer! Ikväll ska i alla fall mina odlingslådor bakom växthuset bort...det enda som växer där är tistlar....så tanken är att det ska bli gräsmatta i stället. Med tistlar i förmodligen....Snart dags för middag, risonisallad med kalla köttbullar till, enligt sonens önskan. Och inte mig emot, det är jättegott!

Tröttande

Att träna tar på en lathund...det rinner om mig så nu sitter jag och eftersvettas innan jag tar klivet in i duschen. Sen verkar det bli en tur till stan igen. Vi ska köpa färg till mammas pannrum, där ska tvättas och målas. Bort med sot och in med färg....det ska bli....vitt! Kommer målarlusten med posten nån dag måste ju färgen finnas, annars blir det ju ingenting...

Hur trött kan man bli

Sitter med en kaffemugg och försöker vakna till liv. Undrar hur jag ska klara av att kliva upp tidigt när jag börjar jobba igen...idag vaknade jag av att sonen klev upp strax före nio. Släpade mig ur sängen och gick ner för att ladda kaffepannan....glömde filtret och hällde kaffepulver i bryggtratten direkt....inte så lyckat kanske....Men till slut fick jag till det så nu har jag vaknat lite mer. Om drygt en timme ska jag gå och träna så då gäller det att jag är alert! Mer kaffe till folket!!