fredag 22 juli 2011

Himmel vad leksaker...

Tog en tur in i vårt förråd på övervåningen, hittade kartonger med leksaker vi sorterat ut för något år sedan....jösses....vad grejor.....nog blir det loppis alltid....börjar nog i morgon eller söndag....när jag tittar på sakerna inser jag att jag inte köpt mer än kanske några av prylarna...hm, undrar var resten kommer i från....kanske mucklorna lämnar saker också och inte bara "lånar".....undrar om de har nåt emot att jag säljer dem??

Så härligt

Vilken härlig värme det är. Hoppas, hoppas den får fortsätta ett tag. Allt blir så enkelt när det är varmt. Idag har jag varit och fått fler övningar hos sjukgymnasten, än så länge känns det bra. Sonen stack till en kompis och kommer att övernatta där. Jag fortsätter att sortera leksaker och barnprylar.

Leksaker

Nu har vi börjat rensa ur lekstugan. Funderar på om lite loppis kunde vara nåt. Spis, bord, stolar, grävare och en massa annat.


Lite ditt och lite datt

Vaknade inte alltför sent men med trötta ögon. Idag undvek jag i alla fall att hälla kaffepulvret direkt i tratten, jag kom ihåg att filter behövs. Jag ska också köpa och så ut gräsfrö där det ska bli gräsmatta istället för tistelodling. Sen funderar jag på om jag ska tvätta mammas pannrum innan det ska målas. Klockan två ska jag till sjukgymnasten och få fler övningar i alla fall. Men först ska det bli frukost.