fredag 5 augusti 2011

Nu är magen mätt. Lite godis på det här så är fredagkvällen räddad!






Tacotårta på väg.


Tålamod

Från och med idag har vi telefonin via bredbandet. Det kommer att bli rätt mycket billigare. Den enda nackdelen är att det inte fungerar när det är strömavbrott eller om internet inte fungerar av någon anledning.

Det följde med en anvisning för hur man skulle koppla in allt och det såg ut att fungera men en knapp som skulle lysa med fast sken blinkade. Då tutade det bara upptaget.....Ringde support som tryckte på nån knapp och då fungerade det.

Då upptäckte jag nästa problem, ringsignalen hördes inte.....Problemet var att det gick att ringa ut, och in för den delen också men det var bara det att inga signaler  hördes ..svårt att svara då....

Det var bara att börja om med telefonkö...Men jag måste få berömma dessa fantastiska människor som sitter som telefonsupport för T3. Tänk att dag ut och dag in sitta och lösa problem åt frustrerade människor. De är jättetrevliga och visar inga tecken på att det är jobbigt när allt de testar inte fungerar. Rätt fascinerande ändå detta med internet och bredband, de "ser" min telefondosa och skickar små meddelanden om konfiguration. Jag får knappa in tecken och siffror på telefonen, flytta kablar hit och dit och så till slut, tjoho det ringer!!

Så nu gott folk, telefonin låg nere mellan 12- 14.30 idag, men nu kör vi igen...RING; RING!!
.

Va?

Det regnar...på morgonen....jag kommer inte ihåg när jag drog upp rullgardinen sist och det inte var solsken eller åtminstone varmt ute. Det måste väl ändå betyda att sommaren har varit toppen! Ringde till ortopeden idag och fick numret till den sköterska som planerar opertationerna, hennes telefontid nästa gång är på måndag halv två. Att jag inte fick tag i henne innan hon planerat nästa vecka betyder nog att det inte blir operation innan jag börjar jobba om hon inte redan planerat in mig...hoppas...hoppas..det ligger en kallelse i lådan på måndag med operationstid på torsdag...Det skulle vara perfekt.

Idag ska jag få åka och hämta hem sonen, jag ska hämta honom vid elva. När jag sa det till honom tyckte han att det var lite tidigt....Han hann ju knappt vara där..Hallå, tre dygn....är det knappt nånting eller?