fredag 19 augusti 2011

Nu kan jag köra bil igen, snabbt gick det, behövde mäta en vägg hos mamma så jag testade att ta bilen! Efter en dusch har jag även bytt förband på mitt sår. Jösses vad fint litet ärr det är. Förstår inte hur hon fick ut allt skrot därifrån. Inte underligt att de som assisterade var imponerade....nu är även jag det!
Fredag kväll och middagen har slunkit ner, disken är diskad och jag vilar mig och mitt knä i soffan. Känner mig trött, det känns att jag sov som en kratta i natt. Hoppas den här natten bjuder på bättre nattsömn. Det gick ändå rätt bra att jobba idag fast det tog ett tag innan jag började fungera. I morse var jag inte som allra piggast och klarast i tänket kan jag säga, då var det mycket ludd....Men förhoppningsvis har jag inte gjort alltför mycket tokigt idag. Nu känner jag hur luddet kommer tillbaka....tur att det är kväll.

Men varför

Jag har inte ont i mitt knä, jag kan redan ligga och sova på magen trots att det bara är knappt tre dagar sen operation. Kan då någon vettig människa tala om varför jag inte kan sova....Vaknade några timmar efter midnatt och sen var det tji att somna om. Inte låg jag och tänkte på nåt speciellt heller, mest på att lakanen var mjuka och sköna och att det kändes bra i knäet. När klockan var halv sex insåg jag att om jag skulle somna om då skulle jag aldrig lyckas ta mig upp en timme senare, så jag klev upp! Fast jag känner mig lite dimmig i huvudet....undrar just hur många kloka tankar jag kommer att tänka idag....tur att det är fredag och en hel helg sen och att jag har kloka arbetskamrater som kan tänka åt mig!