fredag 4 november 2011

Nu tar jag helg

Idag har det varit mörkt hela dan. Det blev aldrig riktigt dagsljus, det känns energinivån har inte varit den högsta idag. Trots det har jag gjort det jag föresatt mig. Städat, tvättat lite, packat ur gammal kyl, packat i ny kyl/ frys, handlat och tränat. Dessutom har jag fixat de saker mamma ville ha hjälp med så det har gått riktigt bra ändå trots att jag känt mig trött hela dan.

Det rymdes mer än jag trodde i kylen, det blev faktiskt plats över, underbart. När frysen är riktigt kall ska jag flytta örter och lite bär från frysen här nere. Det blir toppen! Känner mig väldigt nöjd med mitt inköp.

Nu är det snart bastudags, det ska bli skönt. Jag har ont i mitt knä, tror att jag tränat för hårt, vänster handled protesterar också, så nu blir det vila resten av helgen!
Oj vad det är grått utomhus. Idag på förmiddagen ska jag försöka städa lite, tvätta och sen är det träning hos sjukgymnasten på programmet. Efter det kommer min nya kyl/ frys som jag köpt till köket. Större kyldel och bara en liten frys. För att ha bröd, kryddor och bär i. Sånt som man spontant kan vilja använda i matlagningen. Jag ska också försöka få in en visit hos mor där det ska upp lite krokar och hyllor igen. Men nu: frukost!