söndag 1 januari 2012

Snart har nyårsdagen gått. En lugn och skön dag där vi inte har gjort många knop. Vinterstudion när vi väl klev upp och sen hämtpizza till middag för att slutligen se en Piratesfilm under några timmar. Den var rätt okej, inte den bästa jag sett men nog för att fördriva några timmar.  Just ja, glömde att jag zappade till Ivanhoe emellanåt också. Undrar varje år hur han kunde välja Rowena framför Rebecka....Nu funderar jag på att knyta mig, känner mig lite trött trots att jag inte gjort så mycket idag.

Vietnamesisk creme caramel!



Creme caramel är en av mina absoluta favoriter när det gäller desserter. Det finns en "Rolls Royce" och det är en vietnamesisk variant med kokosmjölk i. Serverad med rostad kokos och limezest! 
Nu är ett nytt år med nya möjligheter här, 2012. Jösses, jag tycker nyss att det var det hysteriska nyåret 2000.....Som vanligt lämnade jag inga nyårslöften igår, men om jag skulle ha gjort det, så vore nog att ha broddar under skorna på vintern mitt löfte....
Året som kommer tänker jag inte bryta någonting, så det så....
Nu...är....det....nog!!!! Å andra sidan sa jag det efter förra patellafrakturen också....det är ju tur att man inte vet vad som ska hända i förväg. Men jag ska verkligen göra allt i min makt för att undvika det.
Ett annat löfte jag skulle ha kunnat ge är att ge järnet i min rehabiliteringsträning....fast det känns som att jag kommer att göra det ändå, utan löfte!
Under middagen igår konstaterade sonen att det var första nyårsaftonen vi firade ensamma, bara han och jag. Det kändes lite annorlunda och konstigt på nåt vis men vi hade det väldigt mysigt vi två. Åt gott, läste och såg film. Vid tolvslaget tittade vi ut på fyrverkerierna som lyste upp himlen och skålade i Bubbliz. Sen tog vi varsin bit äpple för att motverka sjukdomar under 2012....