torsdag 12 januari 2012

Musiker

Testar att lägga ut bilderna på golvet för att se hur det blir innan de ska upp på väggen i morgon.
Jag känner mig rätt nöjd med resultatet, ser fram emot att se dem på väggen.


Oj vad jag har handlat, många kassar blev det! Det var roligt att kunna gå runt på affären och shoppa loss själv bland hyllor och matvaror. Lappen med det jag skulle köpa hade jag förstås glömt hemma men det enda jag glömde var faktiskt kaffefilter. Än har jag några stycken så det är ingen kris. Nu har jag packat upp varorna, värmt lite rester till lunch så nu ska jag unna mig några timmar i soffan med en bok. Sen kommer ungdomarna från skolan, då blir det matteläxa!
Nu svävar jag fram på små moln...mina fötter har blivit omskötta, är mjuka och fina. Tänk att det är så härligt med fotvård, vardagslyx. Varje gång tänker jag att de borde skötas om professionellt oftare men tyvärr blir det alldeles för långt mellan gångerna. När benet är i gips finns det dock inga andra vägar att gå...jag når ju inte själv. Mina stackars fötter riktigt skrek efter omvårdnad den här gången efter att ha blivit tvättade med tvättlapp den senaste månaden, men nu är de som sagt som babyfötter igen ( fast aningen större...)!

Idag ska jag be mamma om skjuts till affären, kylskåpet behöver fyllas på och jag har inte varit på affären på länge så det känns roligt att få botanisera bland matvarorna själv.