måndag 16 januari 2012

Åh, vad roligt det är med besök. Både väntade och oväntade. Satt och diskuterade med min vikarie i köket över en kopp kaffe när det knackade på dörren. In kom en av mina före detta rektorer och hälsade på. Lite småsurrande nån timme hjälpte till att få tiden att gå lite snabbare igen.  Den här gången har det inte kommit lika många och hälsat på under tiden som jag har varit sjukskriven därför blir jag extra glad för alla spontanbesök jag får! Allt som gör att tiden går fortare välkomnas. Särskilt idag för nu värker mitt knä igen....dumma det....ogillas i högsta grad.....

Den sextonde januari, halva månaden har gått. Nyss var det nyårsdag.
Det är i alla fall näst sista måndagen med gips, längtar verkligen till dess att jag blir av med det. Nu skaver det dessutom ovanpå foten men jag ska försöka stå ut till nästa onsdag.....det går nog rätt fort. Vill helst slippa byta för så roligt är det inte.
Jag har i alla fall börjat planera för ett liv utan gips, har ringt till arbetsterapeuten så att hon kommer med handtag som jag kan montera upp i duschen. Att det ska vara klart när gipset tas är givet....då ska jag duscha på riktigt igen!

Idag är min rygg lite trött, så nu får jag vara försiktig, vill inte att den pajar också...det skulle verkligen vara onödigt. Jag får göra mina ryggövningar så gott det går.

I eftermiddag ska sonen ta sin hyposensspruta igen, det är hans tur att lifta med kompisen som går på samma behandling.  Eftersom vi alltid träffs i väntrummet kom vi på att vi kan turas om att ta dem till stan så behöver inte båda åka varje gång.

Dagen i övrigt fylls med lite vanliga göromål. I källaren snurrar dagens första tvättmaskin, tvättandet är verkligen en evighetsmaskin och ändå är vi bara två i hushållet....en hel del tvätt att ta reda på finns också.
Efter lunch kommer min vikarie ett tag. Då ska jag utifrån hennes planering skriva ihop en lpp för vintertemat.