onsdag 15 februari 2012

Med sällskap tog vi oss till stan ikväll. Släppte av sonen vid träningslokalen, sen åkte vi för att köpa några saker som inte finns att få tag i här hemma. Nybakat grekiskt bröd, tomat och persiljeskinka samt äpple och kanelsoppa. Sen kollade vi in träningen med en kaffemugg i näven innan det var dags för hemresa.

Väl hemma högg vi in på det goda brödet, Sudden med pepparsalami och mozarella på sina mackor. Kan tänka mig att det blir frukost i morgon också, ja för sonen alltså, själv äter jag bara fil!

Nu ska jag hoppa i säng, eller snarare linka dit, känner mig rätt trött så jag ser fram emot min sköna säng!
Jag tycker inte om alla mina knäövningar...många av de gör faktiskt riktigt ont, framförallt en....Jag biter ihop och gör så gott jag kan men inte är det särskilt roligt. Jag blir inte så jättesvullen i knäet efter arbetsdagen som tur är. Men det skulle nog inte gå att arbeta om jag inte hade så bra tillfällen till vila under dagen som jag faktiskt har och såna toppenelever och arbetskamrater! Det är ju så roligt att arbeta, svårt att tycka annorlunda när man har världens bästa klass.

Ikväll ska jag åka med till stan och sonens träning. Han har fortfarande ont i svanskotan men han ville prova att vara med på träningen så vi åker i alla fall. Tänkte att det skulle vara roligt att följa med och titta på deras träning, det är ju ett tag sen jag var med. När jag är tvungen att åka varje vecka hinner jag ju bli rätt less på den där lokalen men nu känns det riktigt kul faktiskt!