torsdag 15 mars 2012

Tänk så konstig man kan vara, trots att jag har vetat flera dagar att det skulle vara ett planerat strömavbrott på skolan större delen av dan idag så var jag på väg för att kopiera flera gånger, skulle skicka mail samt göra en hel del annat som kräver elektricitet.
Mörkt var det på toa, som tur var hade en av mina arbetskamrater med sig en ficklampa. Den användes flitigt av alla när det var dags för besök där.
Fast jag var inte den enda som glömde att till exempel datorerna inte fungerade....eleverna ville väldigt gärna göra sina jobb där också....Men till slut kom strömmen tillbaka, men då var skoldagen nästan slut.
Idag var det ett  planerat strömavbrott, i morgon är det vår bloggardag då hoppas jag att det inte blir några oplanerade avbrott!
Jag har tandvärk i mitt knä eller skelettvärk....om man nu kan ha det....så känns det i alla fall. Jag har haft mer eller mindre ont hela dagen, inte blev det bättre efter dagens träningspass. När jag sen kom hem därifrån upptäckte jag att det var tomt i kyl och frys på många matvaror som behövs. Bröd till exempel, nåt gammalt torrt korvbröd var allt som fanns kvar.....Därför bar det av till affären och innan jag äntligen kom mig därifrån var det riktigt j...ligt!
Till råga på allt måste man ju äta middag också, jag var sugen på amerikanska pannkakor med lönnsirap och det var ju nästan frukostdags i landet i väster när vi åt middag så det blev väl inte helt fel.
Fast jag måste säga att jag aldrig har ätit detta till middag förut....det brukar bli lördags- eller söndagsfrukost med ett glas hempressad juice till. Men det är ju inte konstigare än vanlig pannkaka egentligen...det är väl mest känslan.
Sitter och kvider medan jag skriver, så ont gör det men vilken tur i alla fall att jag har Sudden som hjälper till med allt möjligt här hemma så jag slipper springa runt så mycket nu, springet fixar han! Resten av kvällen tänker jag vila, kanske basta och sen vila igen....