fredag 16 mars 2012

Årets första Tussilago!

Tussilago i gruset bakom skolan!!! Våren kommer så sakta även om det är massor av snö kvar ännu. Den här bilden har veckans klassvärdar fotograferat. Bilden finns på vår klassblogg också.

Jag hade behövt en extra dag den här veckan, tiden räcker inte riktigt till, det går så snabbt.....Idag har det varit fullt ös hela dagen, eleverna har jobbat på bra som vanligt, vi avslutade med NTA-jobb. Av nån anledning går det extra snabbt då. Veckan har varit rolig, framför allt med tanke på att alla har varit friska hela veckan. Kunde jag hjula eller slå volter skulle jag göra det av glädje!!

Idag har mitt knä inte värkt lika mycket, skönt, det är så tröttsamt att ha ont. De dagar jag har värk känner jag så otroligt mycket för de stackare som har ont varje dag, usch vad hemskt.

Nu sitter jag och väntar på att målaren ska komma hit och kolla på hans del i vårt köksjobb. Tak, fönster och annat smått och gott. Efter det vill sonen väldigt gärna åka till stan och gå in på banken för att aktivera sitt betalkort som har kommit. Vi får se hur det blir, om jag känner mig som en extra snäll mamma eller inte....Fördelen med att åka till stan är ju att då kan vi lyxa till det och äta ute.