lördag 17 mars 2012


Oj, vad god middagen blev idag. Det är en sån där gång när man skulle vilja kunna fortsätta äta och äta och äta.....Helstekt kryddig ytterfilé. Rekommenderas varmt!




Dagen började så lugnt men nu friskar vinden i igen. Vi har varit en tur till Solberg och hämtat hem sonens dator som fått nytt grafikkort inmonterat. Han testar nu det spel som inte fungerade så bra förut ens med den lägsta upplösningen, men nu fungerar det utan att "lagga". Så han verkar nöjd med köpet. Nu väntar han bara på en ny bildskärm också, då blir det nog riktigt bra!

Jag har startat helgens tvättmaraton för att minska tvätthögarna som blänger på mig när jag går förbi, det är märkligt med dem, fast de utrotas med jämna mellanrum har de en förmåga att växa sig stora och starka snabbt! Jag tycker att det räcker med att titta på tvättunnan så är den full. Tänk om min lårmuskel kunde ha samma förmåga....då skulle jag titta på den mest hela tiden till dess att den fått samma styrka som i mitt andra ben.
Fast just nu får nog drömmarna handla mer om att snön ska försvinna.....
En lördag morgon som ger löften om en fin dag. Det verkar inte vara lika blåsigt som det var igår, några tunna moln täcker himlen, men solen visar sig ändå. Njuter av att ta det lugnt så här på morgonen, med en kaffemugg och dagens tidning. Slog på teven och hamnade mitt i ett husköparprogram. De visade ett boende i Fort Lauderdale med stor terrass och pool mot kanalen, men det föll inte husköparna i smaken. Jag skulle däremot inte ha några problem att bo så...bring it to me!!
Alltid kan man hoppas att kvällens Lotto-dragning skickar kosingen min väg....

Ibland undrar jag hur det skulle vara att ha så pass obegränsat med pengar att man inte behöver fundera så mycket, utan kunna göra allt man vill...tror ju inte att jag skulle bli lyckligare, men nog skulle livet vara mycket enklare.

Funderar man ännu djupare är det ju fruktansvärt snett att några få människor har den största delen av världens alla pengar, medan en stor del av världens befolkning svälter. Där nånstans i de tankebanorna stannar jag till och inser att jag nog ska drömma om mat till alla i stället.....

Fast nog skulle det ändå vara underbart med ett boende vid Intracoastal Waterway....jag tror bestämt att jag ska kombinera de båda drömmarna!