lördag 7 april 2012

En god liten buffé med sill och strömming ( lax till sonen) följdes av limemarinerade jordgubbar med glass och chokladsås.

Nu har jag parkerat mig i soffan och hoppas att det är nåt bra att kolla på. Jag skulle vilja se en riktigt bra film och drömma mig bort från diskberget där uppe och tvättberget här nere.....



En ledare värd att uppmärksammas, mycket bra skrivet, med adress Jan Björklund!!


Dagens grillade!

Foliepaket med mycket smått och gott, chilihalloumi och grillad ananas.



Påskafton, vaknade ganska tidigt så jag har läst gamla tidningar ett tag. Ute skiner solen och det verkar kunna bli härligt ute även idag. Hoppas det blir läge för lite grillat till lunch eller middag.

På nyhetsmorgon pratar man just nu om att Beatlessönerna ska bilda ett band tillsammans...de har ju inte varit lika framgångsrika som sina fäder, nu när de fyllt fyrtio tänker de göra ett försök...magplask eller succé? Återstår att se.

Alfons Åberg uppmärksammas också eftersom han fyller fyrtio år! Första boken, "Godnatt, Alfons Åberg" kom ut 1972. Fantastiska böcker som har stått sig genom alla år. Suddens favoritbok om Alfons var "Aja baja Alfons Åberg"  Den boken fick han läst för sig av morfar till dess att den nästan föll sönder, om och om igen....I den boken var sågen det mest spännande förstås!

I expressens nätupplaga idag, ger bonden Pär-Ola Let´s Dance juryn bitter kritik för att de var så negativa mot honom. Hm, jag undrar vad han väntade sig, han är med i en dokusåpa där han ska dansa i direktsändning och juryn ska bedöma honom...dansar du bra får du lovord annars kan hända att det blir kritik...Sen är väl inte juryn så saklig alla gånger heller men något liten sanning finns säkert i det de säger.
Ett hårt uppvaknande för P-O, Let´s dance är ju inte direkt samma puttenuttsåpa som Bonde söker fru...
Jag tycker att han var modig som ställde upp i alla fall. Nu får han dansa loss hemma i vardagsrummet med sin fru istället!

Miraklet i Virginia där ingen dog trots F18 planet som kraschade mitt inne i ett bostadområde är desto roligare att läsa om. Ja, inte att planet kraschade men att ingen människa skadades allvarligt eller dog. Hörde precis en intervju med en kvinna som bodde i området. Hon sa att piloten hade bett om ursäkt för att han kraschade i deras trädgård.....Undrar om det var nån som hade Gevalia att bjuda på...där kan man ju verkligen snacka om oväntat besök.

Nu ska jag gå ut och hämta tidningen i postlådan, kom precis på att det kommer en idag. Det är ju inte helgdag idag, lite mer kaffe och en tidning så blir det toppen.