fredag 20 april 2012

Nån som vill byta huvud med mig? Även om det känns bättre nu är jag rätt less på det. I morse när skolan började hade jag så ont så jag trodde att jag skulle bli tvungen att åka hem och lägga mig. 
Men som genom ett under började det kännas lite bättre och efter lite omvårdnad av mina arbetskamrater blev jag så pass pigg att jag orkade med hela dan. Att jag har underbara elever gjorde ju också att det gick lättare att vara kvar. 

I helgen ska det inte bli någonting gjort...det har jag bestämt mig för. Nåja, ingenting och ingenting, jag måste tvätta. Igår kväll kom sonen och frågade när vi skulle tvätta nästa gång...han hade slut på rena sockar.....Så nu snurrar den första maskinen...med sockar....Ja inte enbart, när jag tittar in i tvättstugan och ser högarna undrar jag när vi faktiskt tvättade någonting sist? Det märks att jag mått dåligt hela veckan. 

Mår dock lite bättre ikväll, trots att det fortfarande gör ont i huvudet, är till och med hungrig. I kväll blir min första middag sen i tisdags. Mamma ska bjuda på kotletter och klyftpotatis. Min matlust har inte varit den bästa de här senaste dagarna.... 

Köksnyheterna är att målaren är klar med det han kan göra här just nu. I början av veckan blir det golvläggning och sen släpper jag in snickaren igen.