onsdag 2 maj 2012

I väntan på att presentera nästa framträdande.

Förberedelser inför spelandet.

Här kompas det till allsången.
Vilket fantastiskt rockcafé eleverna i sexan bjöd på. Flera rockgruppsuppträdanden, allsång, frågesport " Är du smartare än en sjätteklassare" ( det var inte lätt att lyckas med det...) och en fantastiskt fikabuffé! Oj, vad mycket gott fika det fanns att välja bland. Det blev en mycket lyckad onsdagskväll.
Det här kommer att bli en konstig vecka, onsdag redan. Det kändes som om det var måndag i morse men ingenting stämde riktigt. Plötsligt är det bara två arbetsdagar kvar av den här veckan.

I mitt kök har det kommit upp vitt, fint kakel idag. Ännu finare kommer det att bli efter att det fogats i morgon. Jag målade listerna ett varv när jag kom hem. De ser riktigt bra ut. Nu ska de bara få genomhärda några dygn. Det hade kommit till några bitar också som snickaren kompletterat med, bitar som saknades. De har bara fått sitt första varv men efter helgen kommer de också att vara målade hoppas jag.

Mamma bjöd på god middag innan sonen skulle skjutsas iväg för att förbereda sig för det rockcafé hans klass bjuder in oss till i kväll.  Nu vilar jag mitt knä i soffan efter att ha släppt av sonen, instrument, vinster och kakor i matsalen. Det blir roligt att få se och höra dem uppträda. Jag kommer ihåg deras förra café i femman, då var de superduktiga.