söndag 20 maj 2012

Nu är det klart!!! Gardinerna är uppe, det är bara lamporna ovanför köksön som saknas men de kommer på plats så småningom. Vi har verkligen fått ett fantastiskt kök. Både Sudden och jag njuter varenda gång vi går in dit. Kommer på mig själv med att bara bli stående, titta och njuta!
Det märkliga är att jag har en konstig känsla av att mitt kök har varit någonstans och väntat på att få flytta in här hos oss....Jag vet inte hur jag ska förklara det men det är som om jag känner mitt kök sen förut....En gammal kär vän har hittat hem!



Dagen i övrigt började med att moster kom och klippte oss båda, morbror rensade hängrännan vid altanen från flera år av gamla löv som legat så länge att de blivit till jord bitvis, jag kopierade alla papper Skatteverket vill ha in eftersom de ska granska min deklaration och tvättmaskinen jobbar för fullt. Men trots allt känns det som en lugn och skön dag. Jag tror att det beror på det faktum att vi har ett kök och ett renodlat vardagsrum igen.

Fast min rygg mår inte bra. Jag kan inte sitta utan att trycka in ryggrullen i svanken, då blir jag krokig och får så ont så jag varken kan stå, sitta eller ligga....Två dagar på Örnexpo, plock i skåp igår har tagit ut sin tribut. Men nu ska jag bara ta det lugnt minst en vecka!! Ja eller så lugnt jag kan...