måndag 4 juni 2012

Nu har vi kommit tillbaka efter en liten promenad, jag och sonen. Alldeles strax ska vi avnjuta en liten efterrätt så här på kvällskvisten. Men jag har en känsla av att jag har glömt att göra någonting i kväll, jag hoppas att det bara är det faktum att vi har haft ännu en kväll där almanackan varit tom....Det är så ovanligt att det då plötsligt känns konstigt. I morgon har jag i alla fall en trevlig tjejmiddag inbokad...den tänker jag då inte glömma!
Vaniljkesella, hallon och skorpsmulor.
Här går det undan vill jag lova, redan kväll och i köket är middagen påbörjad. Det blir bräckt skinka, stekt ägg och ugnsgratinerade potatismostoppar.
Veckan började mycket bra, men hjälp vad lite tid det är kvar av terminen. Det känns att vi närmar oss slutet av terminen med all träning av sommarsånger och annat som ska slutföras. I morgon är jag på biblioteket på förmiddagen. Då är det den stora återlämningsdagen, för mig i alla fall. Jag har med mig två kassar böcker som vi har haft i Norrflärke.
Eftermiddagen har ägnats åt att sitta och skriva planer i alla former. Efter fyra timmar är hjärnan lika pigg och fräsch som överkokt sparris eller spaghetti för den delen. När jag inte fick ut ett enda vettigt ord längre klädde jag på mig för att påbörja klippningen av gräsmattan...då kom min snälle granne ut och sa att han tänker klippa gräset åt mig till dess att jag får sommarlov. Underbart!! Tänk vilka fantastiska grannar jag har. Så nu fokuserar jag på middagen och att fortsätta myrjakten....pratade med mina skadedjursbekämpare idag och de har skickat mig det jag behöver i min fortsatta kamp mot de små svarta krypen.