tisdag 12 juni 2012

Oj vilken underbar eftermiddag vi har haft! Vi har varit med Holmen Skog och fiskat i Hemsjön. När vi kom dit bjöds vi på goda mackor och nykokt kaffe, sonen fick dricka till sin macka. Med nöjda magar så var det dags att börja fiska.  Efter en trög start så fick vi äntligen fisk och innan vi for hem hade fem fina fiskar fastnat på våra krokar. Tre av dem drog Sudden upp helt själv, de två första fick han lite hjälp med.

Min insats bestod i att kasta fast två drag i en stor sten....fatta att jag lyckades pricka den två gånger.....den andra gången med lånat drag. Men det fanns fiskare som var ute i roddbåtar så de räddade det lånade specialdraget.

Efter ett antal timmar vid vattnet bjöds vi på gott grillat kött, potatissallad och grönsaker. Kaffe och kaka avslutade det hela. Medan jag drack kaffe passade Sudden på att dra upp de två sista fiskarna! Sedvanlig lotteridragning där alla fick vinster avslutade det hela. Snacka om toppendag, nu njuter vi  av att slappa i varsitt soffhörn, nyduschade och i alla fall jag tänker på den av fiskarna som ska bli middag i morgon. Längtar!!
Nappar det snart?
Långt därnere vid vattnet står min egen storfiskare!
En härlig stund vid vattnet.
Nöjd med dagens fångst.
Här är tre av de fem!