torsdag 28 juni 2012

Nytränad ska jag strax in i dusch och sen är det dags för lunch. Idag blir det mat i rätt vanlig tid eftersom vi faktiskt var uppe runt nio i morse. Sen ska vi fika hos före detta grannarna innan Ö-vik får besök. Tandläkare, fiolåterlämning, passuthämtning, mat och sist ju-jutsu för sonen.
Varje morgon tänker jag när jag tittar ut, att idag, idag är det skön sommarvärme så det går att sitta ute direkt på morgonen utan att frysa om tårna. Men varje morgon blir jag lite besviken. Var är sommarvärmen? Vem har tagit den? Leker den kurragömma tycker i alla fall jag att det är en urtråkigt lek. Det är dags för den att komma fram och värma upp åar och sjöar till skön badtemperatur.

Inte är det väl underligt på att jag letar sista minuten resor på nätet. Problemet är bara att om jag bokar nu så kommer värmen lagom till vi åker, låter jag bli kommer den väl inte alls. Så för alla andra skulle det nog vara en välgärning om vi bokade, då får ju nån njuta av det fina vädret.

Även om jag har hittat billiga resor så vill jag egentligen spara pengarna. För trots att vi har alla pengar vi behöver till vår resa i mars kan det vara bra med en extra buffert. Så vi får se hur vi gör. Vi pratade igår om vad vi vill med semestern. Sonen hade följande önskemål: bada, gå på nåt museum, äta gott, (men inte i vår egen hemstad). Det är väl ungefär samma saker som jag vill så hur blir det? Fortsättning följer garanterat.