lördag 14 juli 2012

Alldeles nyss hängde jag upp och ställde fram de lyktor jag inhandlade i onsdags när sonen och jag var på äventyr. Barbafamiljen letades fram ur sitt gömställe också. Den målades av sonen när han var 5-6 år och har hängt med sen dess.
Lyktor ovanför balkongräcket, kommer att lysa fint i höstmörkret.
Äntligen har Barbapappa och hans familj fått komma ut från sitt gömställe. 
En lykta fick plats vid vårt vattenblänk också. 
Tunga, mörka moln men inget regnande ännu. Ibland är det nästan så att solen vill bryta igenom. Jag hoppas verkligen att det blir fint idag, när det ska firas femtioåring. Mitt i juli skulle jag vilja ta på fina, lätta sommarkläder när det är dags för födelsedagsfirande. Men risken finns att det blir till att ta på sig varma kläder för att inte behöva frysa.

Det ser ju ut som att vädret ska bli bättre här i början av veckan som kommer..det är säkert bara för att vi åker söderut då.....Kartan dit vi ska visade moln....Då kommer vi att känna oss som hemma. Förhoppningsvis blir det inget slätregnande, det är inte lika roligt att sitta på en parkbänk och äta glass då...

I dag ska jag fixa med lite smått och gott på förmiddagen, sen är det dags att gå på femtioårskalas. Det blir inget jobb ute på gräsmattan i alla fall, det är alldeles för blött och fuktigt i gräset. Möjligtvis att jag går med trimmern.

På Nyhetsmorgon prats det om adhd, skilsmässor och lite sommarkök och matlagning. Jag har lagt in en länk som heter Underbara adhd. Georigois Jojje Karpathikis bloggar om hur det är att leva med adhd. Kolla in den! Han delade med sig av sina erfarenheter och kloka tankar i tevesoffan alldeles nyss.