onsdag 25 juli 2012

Nu är det roligt att titta på fotboll! Hoppas det fina spelet håller i sig hela matchen och OS!
Medan de svenska tjejerna spelar sitter jag i ett soffhörn och bloggar. I den andra halvan av soffan spelas rumble och wordfeud. På övervåningen spelas det också men där är det mer tv-spel tror jag. Det här är helt enkelt de olika spelens kväll.

Sitter och slappar med en kaffemugg! Vi är framme i Östersund, resan gick bra. Lugn trafik och uppehåll hela vägen. Vädret är ungefär detsamma som hemma! Runt 20 grader, lite sol och lite moln. Om ett tag blir det middag, tacos.
I kväll blir det en lugn kväll i morgon ska vi nog gå ner på stråket en sväng!

Till slut så, packat och klart!!


Nu håller jag som bäst på att samla kraft för att sätta i gång med packningen. Det tar ju inte lång tid bara man sätter fart men vägen dit är trög. Sonen vaknade precis så jag skulle tro att vi kommer i väg runt lunchtid idag. Mot våra gamla hemtrakter. Ser fram emot lite Östersundsluft ett tag. Förhoppningsvis hinner vi träffa många av våra vänner också.

När jag vaknade idag insåg jag hur mycket jag saknar att inte sova en hel natt utan att det gör ont. Varje gång jag vänder mig i sängen smärtar knäet. (eller senor, fästen, muskler och annat jox). Inget konstigt med det, jag är van. Så van att jag för det mesta inte ens reagerar av att jag vaknar till men eftersom det har varit så några år nu börjar jag tröttna på det. Jag är så less att inte få sova en hel natt....Samtidigt finns det ju de som har mycket värre smärta hela tiden så jag ska inte klaga egentligen. Det är väl bara att låta bli att skada knäet fler gånger så kommer det att ge sig med tiden.

Men nu steg 1: upp ur sängen!