onsdag 8 augusti 2012

Nu har jag gjort kväll, duschat och smort in nacken med Bengay (är det ingen som ska till USA eller Canada snart, tuben är nästan slut...). Bästa muskellinimentet som finns!
Jag känner mig nöjd med dagen trots lätt nackvärk. Toan på övervåningen fick en makeover, lite mer än jag hade tänkt mig eftersom väggarna också blev målade men jag tänkte att det var lika bra att fortsätta när jag börjat. Hittade en färgpyts i garaget med en passande nyans. Bra när det finns resurser. Taket blev dessutom riktigt bra trots att jag tyckte att det var jobbigt att måla det.

I morgon får jag städa in mig på toan igen. Sen hoppas jag att vädret är fint så vi kan åka ut till härbret ett tag på eftermiddagen. Mitt knä värker inte lika mycket idag som föregående dagar. Härligt, trots mycket jobb idag. Det betyder att jag nog kan ta en tur till sjukgymnasten i morgon igen.

Ligger och tittar på handbollen nu, usch vad spännande det är. Riktigt nervpåfrestande, timeout just nu och sen bara 20 sekunder kvar.....och de VANN!!!!
Projektet blev större än det var tänkt...nu har även väggarna en annan blå nyans...

Vitt och blått!

I morse såg jag att solen sken, tänkte för mig själv att jag ska bara måla klart listerna runt braskaminen nere. När det var gjort tänkte jag att måla lister går ju rätt snabbt trots allt. Jag tvättade, slipade och målade dörr- och fönsterfoder på toan uppe också......när det var gjort tänkte jag att taket, det behöver också målas.....jag drar på det också......Så nu är det målat ett varv det också.
Tyvärr måste jag måla taket minst två varv för att få det att täcka. Måla tak är inte kul....måla tak är skittråkigt. Måla tak borde man få betalt för att göra.

Det knastrar i min nacke när jag böjer huvudet bakåt för att se taket när jag målar....låter inte bra. Som tur är kan man måla andra varvet på taket redan efter fyra timmar...det innebär att jag kanske hinner bli klar idag. När så träningsvärken kommer som ett brev på posten i morgon, behöver jag inte måla fler tak ( om andra varvet täcker vill säga).
En sak är i alla fall säker, hädanefter lejer jag en professionell målare till andra tak som eventuellt ska målas!!
Målning påbörjad på toaletten uppe.