onsdag 15 augusti 2012

I dag försov jag mig inte, utan jag fick en lugn morgon precis som jag vill ha det. På jobbet sorterade jag äntligen alla papper som växt i högar under förra läsåret. Varje gång jag gör det undrar jag av vilken anledning det blir så. Det borde ju inte vara så svårt att sortera in dem där de ska vara på en gång.
Men nu är det fint i alla fall, jag hoppas att jag kommer ihåg var jag stoppade alla papper bara.....brukar få leta som en toka i bland!

Lite ordning har jag trots allt, för när jag satte in alla musikpapper i pärmar upptäckte jag att jag saknade mina noter till en julsång, Pepparkaksparaden. Ja, det kanske inte verkar som att man har ordning när nåt är borta men jag vet ju var notpapperet borde varit i alla fall.....och det var inte där.....
Jag hade bara ett exemplar av just den sången......
Oj, vad jag funderade var jag hade förlagt den när jag kom på att jag var sjukskriven i julas...hoppas verkligen att vår musiklärare har kvar sin kopia av den annars blir det till att leta noterna igen, någonstans borde det ju finnas någon som har dem, och som tur är så är det ett tag kvar till jul....(och det är ju ingen större katastrof direkt).

Efter jobbet blev det en blixtvisit till stan. Sonen åkte till en kompis medan jag var på annat håll, när jag sen skulle hämta upp honom och åka hem ville han inte följa med. Så han blev kvar....Få se när han kommer hem, eller hur för den delen.

Väl hemma kom det lite fikasällskap till mig, vi satt ute i solen och surrade flera timmar. Härligt! En sån där energikick som kan behövas efter en intensiv dag.

Ja, jag glömde, fick ju hjälp att få fast slangen mellan regulator och grill också, den jag inte orkade trycka på plats själv.....men nu när den är på plats är det nog läge för lite grillning i helgen, framför allt om det fina vädret fortsätter!