tisdag 11 september 2012

Oj, den här dagen har verkligen gått i raketfart! Förmiddagen var rätt lugn men sen har det gått i ett. Pedagogiska diskussioner hela eftermiddagen. När jag äntligen kom iväg från skolan ringde jag mor och frågade om hon kunde förbarma sig och laga middag åt oss. I sista stund kanske men mat fick vi, god var den och mätta blev vi!

Sen haltade jag över till en av mina före detta grannar och pratade bort en stund över en kaffekopp.  Men till slut kallade datorn och hemmajobb. Då var det bara att pallra sig hemåt.

Efter en lång stund vid datorn blev det surr ute på gården någon timme med en god vän som behövde prata av sig ett tag. Vi hann avhandla ganska mycket under den stunden, det hann till och med börja skymma medan vi stod där....Anmärkningsvärt var att jag inte frös trots att jag bara hade en långärmad t-shirt på mig. ( ja byxor också förstås...)

Nu ska jag ta mig lite kvällsfika innan jag vilar mitt knä....mitt onda knä.....det gör faktiskt jätteont! (Kanske lite voltaren på det onda gör att det känns bättre)