söndag 23 september 2012

Det blev lite utejobb idag trots allt. Solen kom fram och torkade upp så jag kunde i alla fall göra lite av det jag tänkt mig. Vårlökarna kom ner i jorden både här hemma och på pappas grav. Där gjorde jag höstfint också med granris och rönnbär som dekoration.
Nu är det höst på pappas grav.
Rönnbär i granriset....
Närbild på barren och några små bär.
En gråmulen söndag morgon och jag ligger och tänker på allt vi människor kan drabbas av titt som tätt. Händelser som utlöser kriser av olika slag i ens liv. Tänker på hur viktigt det är att ta vara på dagarna eftersom man aldrig vet vad framtiden har att erbjuda. Att måna om sina nära och kära, att både ta och ge tid. Låta de många måsten som finns komma i skymundan ibland och bara ge sig tid att vara tillsammans.
Natten som gick har jag haft konstiga drömmar, de var nästan lite Twin Peaks surrealistiska. Nu försöker jag vakna ur de drömmarna med en mugg kaffe...

Mina planer idag var att arbeta ute i trädgården i det fina vädret.....det regnar......arbetet i trädgården blir nog kvar till en annan dag. Att hålla på med växter och gräva i rabatter är inte så njutbart när det är blött.

Nu tittar jag på bakning på teven, det är desto mer njutbart....kommer på att jag har två äggvitor i kylen sen jag gjorde majonäs i fredags....kanske maräng kan vara nåt att satsa på idag....