tisdag 2 oktober 2012

Beslut, beslut, beslut....att det ska vara så svårt ibland. På måndag kommer målaren som ska hjälpa mig med målning och tapetsering här hemma. Till dess, helst till i morgon, måste jag välja färg till duschrummet. Jag har en känsla för hur jag vill att det ska bli, men nu när jag ska till att välja börjar jag plötsligt tänka i andra banor....
I slutändan brukar jag bli nöjd men till dess att beslutet är taget velar jag hit och dit, tänker på än det ena sättet, än det andra. Jag har hela tiden tänkt att det ska bli en ljust gråblå färg på väggarna men jag börjar fundera på en ljusgrå i stället...tänker att det blir snyggt mot de blå möblerna jag har där. Men frågan är då hur det ser ut mot dörrfoder och dörrar? Måste det också målas eller??
Eftersom färg och annat måste finnas på plats på måndag är det läge att ta hem allt i morgon när jag ändå ska till stan, annars får det bli en extratur på torsdag. I helgen ska vi lyxa till det, åka på minisemester och bo på hotell (vi har en frinatt att utnyttja) så då blir det inga färginköp.
Vilken färg ska jag välja??