söndag 21 oktober 2012

När jag tittade ut genom fönstret i morse låg ett tunt lager snö på backen. Efter en mugg kaffe och lite frukost åkte vi mot Skorped och körsång. Länge såg det ut som att ingen skulle komma någon till högmässan och kyrkan skulle bli tom sånär som på oss i kören. Men strax före elva kom det i alla fall 8-10 stycken....

När jag kom hem tog jag äntligen reda på all tvätt som var ren och låg och väntade i källaren. Skönt med välfyllda garderober igen. Morbror kom sedan och hjälpte mig hänga spegeln på hallväggen. Dit nådde jag inte själv eftersom den skulle hänga på sidan där trappan är.  Men nu sitter den på plats. Sedan hjälptes vi åt att sätta upp taklampan i sovrummet....det var lite knöligt eftersom det är vävtak men med gemensamma krafter gick det finfint det med. 

Det enda jag har kvar att göra nu är att sätta fast handtagen på garderobsdörrarna. Fast det känns inte som någon större brådska så det blir väl gjort nån gång...nån annan dag. 

Än en gång måste jag få tala om hur oerhört nöjd jag känner mig med det färdiga resultatet. Det är så fint, så fint. Att dessutom ha hunnit med att hänga upp i princip allt känns förstås extra skönt. Vissa saker har jag censurerat bort, de passade inte in längre. Men man behöver ju inte ha allt man har haft förut. Det blir bara mer att köra till Gottne loppis, mer pengar till bistånd alltså!
Väggen med den fina tavlan!

I kvällsbelysning!