söndag 28 oktober 2012

Och nu...slappar i soffan, nybastad med en skål hallonsviss och eld i braskaminen. Så mycket bättre kan det inte bli en söndag kväll.
Eld i braskaminen.
Hallonsviss!

Särskilt klimatsmart är det inte, jag vet, men jag måste.....få basta idag igen. Att sonen redan använt bastun tidigare under dagen hjälps inte. Något tvingade mig att slå på den igen. Tänker att det kanske är lite värme kvar i väggarna, då går det inte åt lika mycket energi att värma upp den igen. Då får jag mindre dåligt samvete.....

Ja nog är det vinter alltid, -12 i morse när jag klev upp, nu är det inte lika många minusgrader men fortfarande kallt.
I morse tyckte jag inte att jag vaknade så tidigt, till dess att jag kom på att jag hade glömt att flytta tillbaka till vintertid. Plötsligt fick jag en hel timme till skänks. Den timmen visade sig vara värdefull. Nu är det mitt på dagen och jag har hunnit med en hel del. Morgonfika vid braskaminen med sonen, tvätt, strykning, promenad till affären, flera timmars jobb vid datorn, papper som kunde ha skickats iväg för flera månader sedan har äntligen postats. Jag har säkert glömt något jag har hunnit med, men nog tycker jag att det där räcker för en dag.  Alltså kan jag med gott samvete slänga mig i soffan och läsa. Fast först måste jag nog försöka få till nåt lunchaktigt....men vad?