tisdag 18 december 2012

Imorgon bitti kommer det att vara lite orättvist i vårt hus....när sonen går till skolan stannar jag hemma. Jag är nämligen ledig. Det är inte ens säkert att jag kliver upp när han gör det...så egoistisk tänker jag vara. Å andra sidan kanske jag är jättepigg och skuttar ur sängen. Fast det scenariot är ingenting jag skulle satsa några pengar på. Att jag skulle vara så pigg på morgonen att jag skuttar ur sängen.....det är en riktig högoddsare om något.

Just nu njuter jag mest av att vara jättetrött men inte behöva lägga mig....jag är som ett barn igen, vill inte lägga mig.....
"Jag är inte trött jag bara gäspar ändå"...så sa jag när jag var liten och mamma och pappa frågade om jag var trött. Förmodligen skulle jag svara samma sak nu.

För mig är det verkligen speciellt att vara uppe sent i adventstid när det lyser fint av alla ljusstakar och stjärnor i fönstren och det är så kallt ute att det gnistrar och glimmar i snön. Att få sitta under en filt i halvmörkret och titta ut är magiskt tycker jag. Nyss tyckte jag dessutom att jag skymtade en tomtenisse som ilade förbi....det om något är magi!