onsdag 1 maj 2013

Sonen gjorde ett fint bildspel som handlar om vår resa till Vietnam i början av mars. Nu har jag fått hans tillåtelse att dela med mig av det. Så då gör jag det. Trots att det är ganska långt är det bara en liten del av allt vi såg och upplevde som kom med. Men en liten glimt av allt fantastiskt vi var med om få ni ta del av!
Vårvindar friska, leka och viska.....nog är de friska alltid men inte tycker jag att de viskar särskilt mycket. Prat-skriker är det ord jag skulle vilja använda. De är riktigt bitande och kalla så här på första maj.

Men när jag tittar ut över min altan känner jag att sommaren kommer närmare. Nyss var det snö därute och full vinter. Den gamla trallen och räcket som höll på att falla sönder var fortfarande på plats. Nu har jag ett helt nytt trallgolv, nytt räcke och i tankarna kan jag se det uterum/ växthus som kommer att byggas längst ner på altanen. Händer ingenting oförutsett kommer jag nog snart att få se hur stommen till det börjar resas. Det sitter inte direkt i tjära för snickarna om man säger så, tvärtom händer det saker hela tiden. 

Den här dagen har jag inte så mycket planer, tvättmaskinen snurrar med kläder. Det är ett jobb som visade sig vara nödvändigt för vi upptäckte att sonens alla byxor låg i tvättunnan. Att gå med ändan bar nu är nog inte så skoj....inte med tanke på vindarna i dag i alla fall.....Annars handlar det mest om att slöa till dess att han ska iväg på träning. Jag hoppas att det är lä på framsidan så att jag kan gömma mig för vindarna och sitta där i solen med en mugg kaffe. 
Här byggs ramen.
Trallen börjar läggas.
Plötsligt är golv och räcke på plats!