torsdag 2 maj 2013

När jag kom hem från jobbet idag möttes jag av en härlig syn. Vår nya ytterdörr hade kommit på plats. Att en ny dörr kunde göra sån skillnad för ljuset i vår hall kunde jag aldrig tro. Jag som tyckte den var ljus förut också. Men nu!

Ute på altanen har det också hänt saker. Stommen till vårt växthus har kommit på plats. När jag stod där ute med snickarna och funderade idag på eftermiddagen kändes det att nu, nu händer det....nu är det på riktigt. Känslan av hur det kommer att se ut när det blir klart blev väldigt påtaglig.  

Åh vad jag längtar....tänk när jag en lite kylig kväll sitter där inne med en bok och njuter av att vara ute men ändå inne! Inser att jag till och med kommer att kunna sätta lite frön i år....om nu inget oförutsett inträffar förstås. Bäst att tillägga det....men lite basilika...persilja...dill...koriander.....det skulle vara grejor!

I övrigt har dagen bestått av en trevlig stund på jobbet, träning, middag och skjuts till jutsun. Medan sonen tränade åt jag tårta....rättvist och bra. Så ska det vara ofta när han tränar tycker jag.....
Vår nya ytterdörr.
Stommarna till vårt växthus börjar komma på plats.