söndag 19 maj 2013

Ligger i soffan framför teven och kollar in finalen i hockey-VM samtidigt som jag summerar helgen. Den har gått väldigt snabbt men jag har hunnit med både en del jobb men samtidigt mycket vila.
Den sida av växthuset jag kommer åt själv är färdigmålad, jag har plockat undan en del skräp på altanen och tagit fram grillen igen. Tvättat så att sonen ska ha rena sockar när han kommer hem från Jönköping och läst, läst och läst i skuggan under parasollet.

Jag har också upptäckt muskler som måste ha varit bortglömda länge....i armarna, händerna, vaderna, för att inte tala om hur det är på ovansidan av underarmarna....kan inte komma ihåg när jag senast hade träningsvärk där....

(Just nu är det alldeles för spännande för min smak i hockeyn....Schweiz pressar hårt.....)

I en minibuss på väg upp genom landet sitter sonen med en del av tävlingsgänget. Han har haft det bra där nere i Jönköping även om det inte blev riktigt som de tänkt sig. Då hans tävlingspartner blev sjuk idag på morgonen innebar det att de inte kunde ställa upp i tävlingen som det var tänkt....snacka om antiklimax.....

Träningslägret som hölls under lördagen kunde de dock båda delta i och jag tror faktiskt att i långa loppet var det bättre att de missade tävlingen än träningen. Det är ju inte varje vecka de har chansen att träna under ledning av landslagscoachen. Naturligtvis är de väldigt besvikna båda två, de var ju så laddade och fokuserade på att göra en fin prestation. Men ingen har skadat sig allvarligt och det kommer fler tävlingar!

Nej nu måste jag fokusera på hockeyn igen...