onsdag 5 juni 2013

Men hallå....inte är det väl någon slags afton idag bara för att det är nationaldag imorgon?? Eller har jag missat någonting?
Jag levde i övertygelsen att det var en helt vanlig arbetsdag till dess att sonen och jag anlände till stan tjugo i fyra.....då upptäckte vi att att de flesta affärer stängde fyra eller fem....

Känslan av lätt irritation blossade plötsligt upp då vi åkte ner enbart för att sonen i lugn och ro skulle få prova sina linser och förhoppningsvis få med dem hem. Han gick i alla fall in själv och kom ut kvart över fyra med linserna i en påse....han hade fixat att både sätta i och ta ut dem själv utan några problem idag.
Vilken tur, men jag tycker fortfarande att det är konstigt att affärerna stängde tidigare.....på mitt jobb var det i alla fall en vanligt arbetsdag även om eleverna fick sitt efterlängtade sommarlov....

När vi kom hem gick jag ut direkt och klippte gräset...det växer väldigt mycket på en vecka upptäckte jag.....
Efter en dryg timme var jag klar och då kan jag lova att jag hade ett knä och en fot som värkte nåt förfärligt. Mitt i klippningen kände jag dessutom hur luftrören drog ihop sig och jag hade svårt att få åt mig andan....undrar om jag också håller på att utveckla gräsallergi?? Med tanke på hur jag reagerade idag är jag glad att jag inte satte sonen på att klippa gräset....han som har både pollen- och gräsallergi utöver sin astma.

Nyduschad med ett knä som blivit insmort med smärtstillande njuter jag av att slappa framför teven med en skål popcorn och en god bok....Inser att teven är överflödig så den slås nog av alldeles strax...tänkte bara kolla in nyheterna först.