måndag 10 juni 2013

Nog tyckte jag att det var förfärligt orättvist i morse när jag var tvungen att stiga upp fast sonen fick sova....
Det tog lång tid innan jag tog mig ur sängen så det var tur att jag skulle vara i Bredbyn direkt på morgonen, annars hade jag nog kommit för sent.

Arbetsdagen gick sen i ett huj med möten, källarstädning samt lunch, för att sedan avsluta dagen med ett rejält planeringsmöte där vi lade upp riktlinjerna inför hösten. Så mycket vi kunde i alla fall, eftersom det är många pusselbitar som inte är på plats kunde vi inte spika vissa saker ännu.

Ett träningspass på sjukgymnastiken för att därefter åka till graven, plantera och klippa gräset framför gravarna. Sedan var det dags att ge sig på den egna gräsmattan. Jag hann precis bli klar innan de första regndropparna började falla. När jag kom in ringde jag efter mamma för det såg ut som att det skulle börja åska....och jag är väldigt åskrädd....men åskan drog nog någon annanstans ikväll. Vilken tur!
Hoppas sonen hinner komma hem innan det eventuellt blir någon knall om åskan skulle ändra sig....han är nämligen på ett möte på hembygdsgården. Annars får jag väl ringa efter mamma igen......för ensam törs jag inte vara....

I morgon har jag i alla fall intentionen att inte ha så jobbigt att ta mig ur sängen....få se hur jag lyckas med det....jag hoppas att jag kan komma i säng i tid ikväll så kanske det går på ett ungefär. Som tur är har nedräkningen börjat till dess att jag får sovmorgon också.....beroende av hur mycket jag hinner på jobbet de närmaste dagarna kanske jag kan sluta på fredag...eller torsdag om jag är riktigt effektiv....