söndag 21 juli 2013

Nu har jag precis kommit in efter dagens andra promenad. Den här gången följde sonen med, i förmiddags sov han. Jag uppskattade hans sällskap, det gjorde den här promenaden mycket roligare.

Vi mötte inte en enda människa under vår tur...eller något annat levande heller för den delen. Det var alldeles lugnt, ja om man bortser från vinden förstås. Alla var inne och kurade i sina hus och lägenheter. Hade det varit under fotbollen kunde jag ha förstått det hela, men nog borde väl nån enda liten hund eller katt ha varit ute i alla fall......

Det var i alla fall mycket behagligare att promenera ikväll än det var tidigare idag, nu kändes vindarna riktigt ljumma faktiskt. Känslan av sommar kom tillbaka. Underbart. I morgon är den nog här igen, sommaren!

Under dagen har tvättmaskinen snurrat många varv, men nu är tvätthögarna borta. För den här gången...nu återstår bara jobbet att ta reda på allt när det torkat.

I övrigt har jag faktiskt inte gjort så mycket idag, läst, sett fotboll och lagat mat förstås. Goda små ugnsstekta fjällrödingar blev den här söndagens godaste middag. Nu slår jag mig ner i soffan med en bok och njuter av att det är söndag och semestern inte är slut. En kopp te på det här så blir det fulländat.