söndag 4 augusti 2013

Härliga söndag.

Det ser ut att bli härligt väder även idag, underbart. Något som också är härligt är att mina knän inte värker idag på morgonen. Då kommer jag att kunna träna fullt ut på sjukgymnastiken i morgon. Fast sen lär jag ju bli ledbruten igen.....men det hör till. Förhoppningsvis blir jag starkare och starkare, då borde det värka mindre och mindre.

Eftersom solen skiner och det är varmt så får den rena tvätten i källaren förbli utan uppmärksamhet. Den ligger bra där den ligger, altanen lockar mycket mer. Med en god bok i handen tänker jag tillbringa en del av söndagen där ute. På eftermiddagen ska sonen ha skjuts till en kompis. Imorgon ska de nämligen åka och snorkla, i Balestjärnen tror jag. Det passar bra eftersom det verkar bli bra väder då också.

Sedan vet jag att han längtar efter att bara vara hemma ett tag. Just nu tycker han att han nästan aldrig sover hemma och även om det är en liten överdrift så har han delvis rätt. Vi har båda varit borta en hel del, men det gäller framförallt honom. Fast tids nog kommer vardagen igen....då önskar han nog annorlunda.

På teven skär de melon till sallad. Det kan inte bli så mycket för när kokboksförfattaren skalat melonen blev det väldigt lite fruktkött kvar. Det mesta satt kvar på skalet.....Av någon anledning får det mig att tänka på att det kanske är dags för en promenad, dags att ta på skorna och gå ut!