måndag 16 juni 2014

Sådär ja, då var den gjord, terminens sista arbetsdag. Nu kompar jag ut resten då hamnar jag nästan på noll vad gäller tiden jag har innestående.  Ett litet möte kvar på onsdag efter lunch (viktigt dock) sen kommer jag att stoppa undan arbetsväskan (gröna faran) till dess att juli slår om till augusti.

Här hemma är det lätt rörigt, blommorna står på golvet eftersom det har blivit fönstrens tur att målas. Med tanke på att det blir ett andra varv känns det onödigt att ställa dem på sin plats innan det är gjort. Dessutom behöver rutorna verkligen putsas....inser att det är ungefär ett år sen sist....ingen kan då anklaga mig för att stå med fönsterskrapan stup i kvarten, det är då säkert.

Kvällen har jag ägnat åt att plocka in i Suddens klädkammare, nu är det rent och fräscht där inne med nymålat tak, golv och väggar. Han blir nog glad att det är gjort när han kommer hem från jobbet.

Nu har klockan blivit sju så nu ska jag kolla in nyheterna, hörde att det var något med en kommun som vill förbjuda läxor.....