onsdag 16 juli 2014

Dagarna går en efter en och en titt i almanackan avslöjar att halva juli har gått. Sköna avkopplande dagar som gjort och gör gott för energinivån.

Igår fick mitt knä en ordentlig genomkörare och än känns det bra. Eller för att vara helt ärlig, det gör inte mer ont än att jag klarar av det. Sen måste jag erkänna att det inte blev så mycket mer gjort under gårdagen. Lite matlagning, fika, lyssnade på musik, såg lite teve faktiskt och bar upp en hög med ren tvätt till garderoben. Hyfsat perfekt sysselsättning en regnig tisdag om jag får säga det själv.

Tittade nyss på Leila som bakade filmjölkslimpa i sitt färgglada kök och då dök bilden av nygräddade bagels upp. Ingen självklar koppling, jag vet men det var väldigt länge sedan jag åt bagels. Brödet finns sällan att köpa i affären, det är ingen stor vara i vårt land. Kan faktiskt inte förstå varför, godaste brödet om man frågar mig. Att baka egna innebär lite pyssel eftersom brödet helst ska vila i kyl över natten innan de kokas och gräddas. Men jag vet att jag bakade egna bagels när jag bodde i Östersund så jag borde ha receptet kvar någonstans. Kanske dags att plocka fram bullmammatakterna igen......

Märkligt hur jag idag när solen skiner är sugen på att göra saker....medan igår när det regnade ville jag verkligen inte göra någonting...vi får se vem som vinner idag. Latmasken eller Stökapåtanten.